Broodkruimel

Werken bij Messer

Werken bij Messer

Werken bij Messer - carrière - loopbaan - medewerkers - openstaande vacatures

Messer Benelux (Nederland) hecht veel aandacht aan het welzijn van het personeel.
Plezier in het werk, doorgroeimogelijkheden en een eerlijk salaris dragen bij tot een gezonde werksfeer. Messer Benelux ziet er op toe dat er een juiste balans is tussen werk en eigen tijd, een garantie voor de beste productiviteit voor nu en in de toekomst.
Met  135 medewerkers zorgt Messer Benelux voor een efficiënte en kwalitatieve service. Inspelen op de vraag van de klant en aanreiken van oplossingen en toepassingen op maat is ons motto.
Met onze gassen zijn we in alle markten thuis: drinkwaterproductie, voedingsindustrie, laboratoria, chemieconcerns, milieutechnische toepassingen, lassen en snijden, metallurgie, papierindustrie, ziekenhuizen, ...
 

Wij bieden ....

- werken binnen een bedrijf met toekomstperspectief
- een goede work-life balance
- een aantrekkelijk loon
- sectorgebonden vakantiedagen
- aangename werksfeer
- een doorgedreven interne opleiding


Opleidingen

Bij Messer sta je mee aan het roer van je opleiding en je carrière. We stimuleren initiatief en eigen inbreng. Onze medewerkers werken actief mee aan hun traject bij ons en daar horen ook opleidingen bij. Opleidingsbehoeften worden uiteraard door ons gedetecteerd, maar ook jij kan je specifieke noden onder onze aandacht brengen en voorstellen doen.

Naast externe opleidingen, organiseren we ook teammeetings, cross-departementale projecten, case studies, coaching sessies  …. veel opportuniteiten dus om “on the job” met je collega’s ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

End of page Contact form

Contact me

Give me extra information about the content of this page

Contentverzamelaar

teaser Vacatures