Broodkruimel

INDUSTRIËLE GASSEN

INDUSTRIËLE GASSEN

Soorten industriële gassen - Gasleveringsconcepten - Klanteninstallaties - Vloeistofopslagtanks - Opslagtanks voor gecomprimeerd gas - Telemetriemogelijkheden - Commerciële aanbiedingen

LEVERANCIER VAN INDUSTRIËLE GASSEN

Of u nu op zoek bent naar industriële gassen in München, industriële gassen in Berlijn, industriële gassen in Keulen (te vervangen door grote steden in uw land in plaats van Duitsland), u kunt de gassen ophalen bij een lokale distributeur (klik hier om naar onze depotzoeker tool te gaan of hier om de depot app voor onderweg te downloaden) of u kunt gebruik maken van de mogelijkheden voor een levering tot aan uw productiefaciliteiten.
 

AANKOOP INDUSTRIËLE GASSEN 

Voor klanten biedt Messer eenvoudig te bestellen E-Services, E_Stock voor cilindervoorraadbeheer, E-Invoice voor het papierloze kantoor en nog veel meer E-Services. Bent u voor het eerst industrieel gasgebruiker of wilt u genieten van de kwaliteit en service van Messer, vul dan het formulier in, gebruik de contactgegevens op deze pagina en word klant van Messer.
 

INDUsTRIËLE GASSEN VERGEMAKKELIJKEN DE OPTIMALISATIE

In de industriële productie zijn industriële gassen net zo belangrijk als water en elektriciteit. Hun specifieke eigenschappen en de manier waarop ze worden gebruikt, zorgen voor meer efficiëntie, veiligheid en kosteneffectiviteit in veel processen. Industriële gassen spelen ook een cruciale rol in termen van productkwaliteit.
De meest gebruikte industriële gassen zijn onder meer acetyleen, argon, kooldioxide, zuurstof, stikstof en waterstof. Messer biedt ook veel van deze gassen aan als mengsels voor speciale toepassingen.
 

INDUSTRIËLE GASSEN DIE BIJ HET LASSEN WORDEN GEBRUIKT

De lastechniek omvat meer dan 100 verschillende methoden (volgens DIN EN 4063). Messer brengt haar assortiment beschermgassen in een duidelijk gestructureerd systeem op de markt onder gestandaardiseerde bedrijfsmerken op basis van de te verwerken grondstof:

Ferroline - Afschermingsgassen voor gewone en laaggelegeerde staalsoorten 
Inoxline - Afschermingsgassen voor hooggelegeerde staalsoorten 
Aluline - Afschermingsgassen voor aluminium en non-ferro metalen
Voor meer informatie verwijzen we naar onze pagina over lasgassen. Aarzel niet om meer informatie over de gassen te krijgen door de folders op de pagina over lasgassen te downloaden, het formulier in te vullen, te e-mailen of te bellen met de betreffende contactpersoon bij Messer.
 

BRANDSTOFGASSEN ZOALS ACETYLEEN

Acetyleen is een hoogwaardig brandstofgas dat traditioneel wordt geproduceerd door de reactie van calciumcarbide met water. 
Acetyleen heeft een enorm scala aan toepassingen: bijv. autogeentechnologie, lassen, snijden, vlammenreiniging, vlammenspuiten of vlamgutsen. Voor meer informatie over de geselecteerde producten kunt u onze productinformatiebladen raadplegen:
Acetyleen technisch
Acetyleen 2.6

Voor meer informatie verwijzen we naar onze pagina over acetyleen. Aarzel niet om meer informatie over de gassen te krijgen door de folders op de pagina lasgassen te downloaden, het formulier in te vullen, te e-mailen of te bellen met de betreffende contactpersoon bij Messer.

LUCHTGASSEN ZOALS ARGON

De belangrijkste chemische eigenschap van Argon is de inertie, waardoor het een ideaal beschermend gas is - zelfs bij de hoge temperaturen die men vaak tegenkomt in de metallurgie en het booglassen.
Voor meer informatie over de geselecteerde producten kunt u onze productinformatiebladen raadplegen:
Argon lassen
Argon 5.0
Argon 6.0

Voor meer informatie verwijzen we naar onze pagina over ARGON. Aarzel niet om meer informatie over de gassen te krijgen door de folders op de pagina lasgassen te downloaden, het formulier in te vullen, te e-mailen of te bellen met de betreffende contactpersoon bij Messer.
 

EDELGASSEN ZOALS HELIUM

De bijzondere eigenschappen van Helium maken het onmisbaar voor vele toepassingen - bijvoorbeeld als hefgas voor ballonnen en luchtschepen, als beschermgas bij het lassen, als tracergas voor lekdetectie of als draaggas bij de gaschromatografie.
Voor meer informatie over de geselecteerde producten kunt u onze productinformatiebladen raadplegen:
Helium 4.6 - 6.0
 
Voor meer informatie verwijzen wij naar onze pagina over HELIUM . Aarzel niet om meer informatie over de gassen te krijgen door de folders op de pagina lasgassen te downloaden, het formulier in te vullen, te e-mailen of te bellen met de betreffende contactpersoon bij Messer.
 

KOOLSTOFDIOXIDE

De bijzondere eigenschappen van kooldioxide zijn onder andere de inertie en de hoge oplosbaarheid in water. Kooldioxide geeft dranken hun sprankelende frisheid, wordt gebruikt bij de behandeling van drinkwater en biedt een alternatief voor agressieve zuren voor het neutraliseren van afvalwater. In cryogene, vloeibare en vaste vorm verandert CO2 in droogijs, dat geschikt is voor gebruik als koelmiddel of als reinigingsmiddel (voor droogijsstralen).
Voor meer informatie verwijzen wij naar onze pagina over koolstofdioxid. Aarzel niet om meer informatie over de gassen te krijgen door de folders op de pagina lasgassen te downloaden, het formulier in te vullen, te e-mailen of te bellen met de betreffende contactpersoon bij Messer.
 

LUCHTGASSEN ZOALS ZUURSTOF

De belangrijkste eigenschap van zuurstof is de reactiviteit. Er zijn maar weinig elementen waarmee zuurstof niet zal reageren. Oxidatie- en verbrandingsprocessen worden aanzienlijk versneld in een zuurstofrijke atmosfeer, in vergelijking met normale lucht. Deze eigenschap maakt zuurstof onmisbaar voor de stofwisseling van veel organismen en wordt daarom gebruikt in een groot aantal waterzuiverings- en milieutechnische toepassingen.
Zuurstof wordt verkocht in verschillende kwaliteiten zoals
Zuurstoftechniek
Zuurstof 3.5
Zuurstof 5.0
 

LUCHTGASSEN ZOALS STIKSTOF

In de industrie en het onderzoek wordt N2 gebruikt als koelmiddel of als inert gas. Na gebruik wordt het onveranderd in de atmosfeer teruggebracht.
Voor meer informatie verwijzen we naar onze pagina over NITROGEN . Aarzel niet om meer informatie over de gassen te krijgen door de folders op de pagina lasgassen te downloaden, het formulier in te vullen, te e-mailen of te bellen met de betreffende contactpersoon bij Messer.
 

BRANDSTOFGASSEN ZOALS WATERSTOF

Waterstof wordt gebruikt als brandstofgas voor speciale toepassingen en als beschermend gas in de warmtebehandeling, de levensmiddelentechnologie en de elektronica-industrie. Het hoge warmtegeleidingsvermogen van waterstof maakt het ook geschikt voor gebruik als koelgas - bijvoorbeeld voor stroomgeneratoren. 
Waterstof wordt verkocht in verschillende kwaliteiten zoals :

Waterstoftechniek
Waterstof 5,0
Waterstof 6.0

Voor meer informatie verwijzen we naar onze pagina over HYDROGEN . Aarzel niet om meer informatie over de gassen te krijgen door de folders op de pagina lasgassen te downloaden, het formulier in te vullen, te e-mailen of te bellen met de betreffende contactpersoon bij Messer.

 

Verdeelpunten

EEN NETWERK VAN GASCENTRA DAT ZICH UITSTREKT TOT DE KLANTEN

Gascentra bij u in de buurt - Afhaal- of leveringskeuze - Perfect passende hardware - Bestelmogelijkheden - Veiligheidsaspecten

Contentverzamelaar