Broodkruimel

Voedingsgassen

Voedingsgassen

Kwaliteitsgassen voor levensmiddelen - Messer GOURMET-serie - Toepassingsgebieden - Diensten - Commercieel voorstel - Waar vind je ze

VERZEKEREN VAN VERSHEID EN KWALITEIT

Langdurige kwaliteit, visuele aantrekkingskracht, sprankelende versheid,... Gassen voeren een verscheidenheid aan taken uit in de voedingsindustrie. Het primaire doel van deze toepassingen is het behoud van de bestaande kwaliteit van een product. Dit betekent dat gassen vaak worden gebruikt in het productiestadium. Typische toepassingen zijn onder meer invriezen en verpakken, koelen tijdens mengprocessen en carboneren van dranken.

Messer ontwikkelt voortdurend nieuwe toepassingen voor de voedingsindustrie. Een voorbeeld is Variomix®, dat wordt gebruikt voor een snelle en nauwkeurige controle van de producttemperatuur tijdens het mengproces. Een ander voorbeeld is VarioSol®, dat wordt gebruikt voor de productie van poedervormige producten, of het "Siber System", een flexibel en innovatief transportkoelsysteem dat wordt gebruikt om een ononderbroken koelketen voor verse en diepgevroren producten te garanderen.

Gourmet is de naam waaronder Messer pure gassen en gasmengsels voor de voedingsindustrie levert. Deze gassen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan alle Europese wettelijke bepalingen op het gebied van levensmiddelen en aan alle HACCP-eisen.
 

DE GOURMET PRODUCTEN

Voor meer informatie over de geselecteerde producten kunt u steeds contact opnemen.

Gourmet C Koolstofdioxide

Gourmet N Stikstof

Gourmet O Zuurstof

Gourmet A Argon

Gourmet N80
80% Stikstof
20% Koolstofdioxide

Gourmet N70
70% Stikstof
30% Koolstofdioxide

Gourmet O70
70% Zuurstof
30% Koolstofdioxide

Gourmet N50
50% Stikstof
50% Koolstofdioxide

Gourmet L Lachgas

Gourmet He Helium

Gourmet H Waterstof

Contentverzamelaar

Meer info over applicaties in de voedingssector

Download Files Portlet

Invitation to download

Please select the leaflets that you would like to download.

Download selectie