Broodkruimel

Gas Scout intro

Gas Scout: Ontdek het juiste lasgas

Met een paar muisklikken vindt u precies het juiste lasgas voor uw toepassing.

Gebruikers van las- en snijtechnologie worden vaak geconfronteerd met de uitdaging om uit het grote aanbod het juiste beschermgas te vinden. Er moet met veel parameters rekening worden gehouden. Dit is precies waar Gas Scout, de Messer lasgaszoeker, kan helpen. Selecteer gewoon uw materiaal, het lasproces, de laspositie en andere variabelen. Gas Scout toont u vervolgens in een paar klikken de resultaten van standaardgassen. Last but not least geeft Gas Scout u toegang tot vele nuttige documenten: bijvoorbeeld de video over het instellen van de hoeveelheid beschermgas of posters in PDF-formaat over lasposities of oorzaken van beschermgasbesmetting. 

Gas Scout

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Onze "aanbevelingen" zijn producten die gelden voor de parameters die u hebt geselecteerd en die bijzonder geschikt zijn. Als er andere parameters zijn die niet door de app worden vermeld of waarmee u geen rekening hebt gehouden, kunnen ook andere producten in aanmerking komen of zelfs noodzakelijk zijn.Bovendien moet u altijd rekening houden met interne fabrieksvoorschriften, procesgoedkeuringen of andere normen en voorschriften. Dit betekent dat bepaalde producten kunnen worden gespecificeerd die uiteraard niet door onze aanbevelingen worden overruled.Wij vragen uw begrip voor het feit dat wij geen aansprakelijkheid kunnen aanvaarden indien een onjuist voorstel wordt aangenomen of indien onbekende omstandigheden of procedurele voorschriften een andere selectie van beschermgas noodzakelijk maken. In geen geval zijn wij aansprakelijk voor schade of verlies die de gebruiker kan oplopen als hij niet nadenkt over de aanbevelingen die in onze app worden gepresenteerd, deze onjuist toepast of geen rekening houdt met andere voorschriften enz.

Gas Scout

Bent u op zoek naar een geschikt beschermgas? Voer de parameters van uw lasopdracht in, dan zetten wij u op het juiste spoor.

Andere producten op aanvraag.

-

Ihre Auswahl

Werkstoff
Schweißverfahren
Schweißposition
Oberflächenzustand
thickness

Ergebnisliste

Wir empfehlen Ihnen für die vorgenommene Auswahl folgende Schutzgase:

Standardgase

Title

Bezeichnung:
Zusammensetzung:
Bemerkung:

Contact doorverwijzing