We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale media-functies te bieden en verkeer naar onze site te analyseren. U geeft toestemming voor het gebruik van cookies als u onze websites blijft gebruiken. Lees voor meer informatie de pagina over ons privacybeleid.
Webcontent weergeven

                

Webcontent weergeven

Onze E-Services: Administratieve ontzorging van A tot Z

Het verbeteren van de relatie en communicatie met u staat bij ons altijd centraal. Daarom willen we het u zo eenvoudig mogelijk maken.

De volgende gratis services vereenvoudigen de administratie rond het bestellen. Ze zijn te raadplegen op ons gepersonaliseerd klantenportaal:

  • E-Order: Bestel online met slechts enkele klikken 
  • E-Confirmation: Met onze real-time bestel- en leverbevestiging bent u op elk moment op de hoogte over hoe het met uw bestelling staat
  • E-Delivery: Ontvang leverbonnen via mail en raadpleeg ze op het klantenportaal. De leverbonnen worden op het portaal gekoppeld aan de bijbehorende bestelreferentie en factuur
  • E-Invoice: Ontvang facturen per mail en raadpleeg ze op het klantenportaal. In één oogopslag kunt u de status van uw facturen zien en u kan het volledige facturatie archief raadplegen

Bekijk hier ons filmpje over onze services.

Onze services worden voortdurend verder ontwikkeld en uitgebreid. Suggesties en opmerkingen zijn dus altijd welkom. Stuur een mail naar backoffice.be@messergroup.com en we nemen zo snel mogelijk contact op om te kijken hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen.

Opmerking: Het klantenportaal www.messergroup.com/service verwijst u naar de website van de Messer Group aangezien onze services ook beschikbaar zijn voor klanten in andere landen. Om de informatie in het Nederlands te zien volstaat het om op het Nederlands vlaggetje links bovenaan te klikken.

Klantenportaal