Messer doet

Messer doet

Messer besteedt veel aandacht aan collegialiteit en een goede werksfeer. Daarom is ontspanning naast inspanning ook belangrijk. Door het organiseren van teambuildings en leuke activiteiten moedigen we groepsgeest en teamwerk aan, omdat een gelukkige werknemer (minstens) twee waard is.

 

... De nieuwjaarslunch (10/01/'20)

Naar jaarlijkse gewoonte vierden wij met het Messer team in België uitgebreid de start van een spetterend 2020. Op een prachtige locatie hebben we een heerlijke 3-gangen lunch gehad en een enorm leuke namiddag beleefd. Wij gaan er alvast met zijn allen weer met volle moed tegenaan om ook van dit jaar een succes te maken!
 

 

... De informele kerstlunch (20/12/'19)

Voor de laatste vrijdag voor Kerstmis besloten enkele collega's dat dit toch ook al een feestelijke maaltijd mocht zijn. En zo geschiedde, iedereen nam die dag iets lekkers mee van hapjes, de directie voorzag het drinken en alles werd naar hartelust gedeeld met zijn allen.

 

 

... De nieuwjaarslunch (11/01/'19)

Vrijdag 11 januari vierden we met al onze medewerkers de start van een nieuw werkjaar met onze nieuwjaarslunch. We brachten onze arbeiders en bedienden samen in Berchem en genoten van een gezellige en lekkere namiddag. We gaan weer met volle gas ertegenaan in 2019!

 

 

... Ontdekking van de omgeving van de nieuwe kantoren  (04/12/'18)

5 november 2018 zijn de administratieve diensten van Messer verhuisd naar Berchem. Dit omwille van de betere bereikbaarheid. Nieuwe kantoren betekent ook een nieuwe omgeving. En die nieuwe omgeving zijn onze medewerkers gaan ontdekken. Met een gids hebben we een tour gedaan door Zurenborg. Daar hebben we onder andere de prachtige architectuur en geschiedenis op de Cogels-Osylei bewonderd. De avond hebben we afgesloten met een heerlijke pasta in Pici op de Dageraadplaats.
 

 

 

... Verjaardagsfeest van 120 jaar Messer in de stijl van de jaren '80 (28/09/'18)

In 2018 wordt Messer 120 jaar! Reden te meer om te feesten en dat hebben we zeker en vast gedaan. Het thema van ons feest was de jaren '80. Volledig verkleed dansten de medewerkers van Messer Benelux een hele avond de benen vanonder hun lichamen, aten we heerlijke hapjes en klonken we ter gelegenheid van het 120-jarig jubileum!

 

 

... The Great Breweries Walk/Marathon (03/06/'18)

Op zondag 3 juni gingen verschillende medewerkers een sportieve uitdaging aan. Een tocht van 25 km of 42 km door drie bekende brouwerijen in België: Duvel Moortgat, Palm Belgian Craft Brewers en Brouwerij Bosteels. Al onze deelnemers bereikten de finishlijn, inclusief 1 marathonloper.