We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale media-functies te bieden en verkeer naar onze site te analyseren. U geeft toestemming voor het gebruik van cookies als u onze websites blijft gebruiken. Lees voor meer informatie de pagina over ons privacybeleid.
Webcontent weergeven

Messer doet...

Messer schenkt veel aandacht aan collegialiteit en een goede werksfeer. Daarom is, naast inspanning, ook ontspanning belangrijk. Door leuke activiteiten te organiseren, werken we het groepsgevoel en teamwork in de hand, want een gelukkige medewerker is er (minstens) twee waard.

 

... het kerstdiner (18/12/'19)

Naar jaarlijkse gewoontes viert Messer BV de feestdagen met een heus kerstdiner met alle medewerkers en leidinggevenden. Met een heerlijk driegangenmenu en een enorm leuke sfeer konden wij met zijn allen de feestdagen alvast goed inzetten. 

 

... het 120 jarige feest van Messer in eighties style (28/09/'18)

In 2018 viert Messer haar 120ste verjaardag! Reden te meer dus om een feestje te houden en dat hebben we ook gedaan afgelopen vrijdag. Het thema van ons feest was eighties. Helemaal verkleed hebben de personeelsleden van Messer Benelux een hele avond de benen van onder hun lijf gedanst, lekkere hapjes gegeten en geklonken op het 120 jarige bestaan. De verjaardag van Messer is alvast goed gevierd hier!

 

... de Great Breweries Walk/Marathon (03/06/'18)

Op zondag 3 juni zijn enkele medewerkers een sportieve challenge aangegaan. Een tocht van 25 km of 42 km door drie gekende brouwerijen in Belgiƫ: Duvel Moortgat, Palm Belgian Craft Brewers en Brouwerij Bosteels. Al onze deelnemers hebben de eindstreep gehaald, waaronder 1 marathonloper.

 

... de kick-off meeting (22/03/'18)

Messer organiseert jaarlijks een leuke kick-off meeting waarbij we niet enkel de doelstellingen en projecten voor het nieuwe jaar toelichten, maar ook een leuke activiteit voorzien waar al de medewerkers bij betrokken zijn. Dit jaar zijn we naar Verbeke Foundation geweest waar we aan de hand van leuke weetjes en feiten doorheen de geschiedenis van Messer zijn gegaan. De avond hebben we in stijl afgesloten met een heerlijk diner.