We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale media-functies te bieden en verkeer naar onze site te analyseren. U geeft toestemming voor het gebruik van cookies als u onze websites blijft gebruiken. Lees voor meer informatie de pagina over ons privacybeleid.
Webcontent weergeven

                

Webcontent weergeven

MAG lassen

De lasmethode MAG (metaal actief gas) is een semi-automatisch lasproces vooral gewijd aan staalsoorten.

Om aan de huidige behoeften van de productiviteit en kwaliteit te voldoen, ontwikkelde Messer nieuwe en effectievere mengsels: het gamma Triple Saver. Het bestaat uit ternaire mengsels, die de productiviteit verbeteren door te variëren in drie factoren: de lassnelheid, de reinigingstijd na het lassen en het milieu van de lasser, waaronder de vermindering van 20-30% van de dampen die uitgestoten zijn.

Dit gamma bestaat uit 2 mengsels van MAG lassen: Ferroline C6X1 en Ferroline C12X2.

De voordelen van het Triple Saver gamma zijn:

  • Tijdswinst: tot 20% snellere lassnelheid
  • Verhoogde productiviteit: vermindering van 90% van het schoonmaken na het solderen, betere kwaliteit en gladdere lasnaden
  • Kostenbesparend: een aanzienlijke verlaging van de productiekosten
Messer Form

Gratis lasadvies

Geen idee welk gas voor uw proces het meest optimale is? Wij helpen uiteraard graag mee. Neem contact met ons op, onze lasexperts komen volledig vrijblijvend langs om een demo te geven. Dé manier om te tonen hoe u tijd, werk en geld kan besparen door het correcte gas te gebruiken.