We gebruiken cookies om inhoud te personaliseren, sociale media-functies te bieden en verkeer naar onze site te analyseren. U geeft toestemming voor het gebruik van cookies als u onze websites blijft gebruiken. Lees voor meer informatie de pagina over ons privacybeleid.
Webcontent weergeven

                

Webcontent weergeven

Laser lassen

Het proces van laser lassen, meestal gebruikt voor het snijden, maakt het mogelijk om elk type materiaal te assembleren met een dikte tot 15mm. Deze werkwijze zorgt voor een zeer hoge nauwkeurigheid en een lage vervorming na het lassen. De lassnelheid kan tot enkele meters per minuut zijn.

Ons Lasline gamma, gewijd aan laser specificaties, geeft het beste resultaat van de specifieke lastoepassingen door helium toe te voegen. Dat vermindert aanzienlijk de grootte van het geïnduceerde plasma en draagt bij tot een verhoogde lassnelheid.

De voordelen van het Lasline gamma zijn:

  • Weinig vervormingen
  • Hoge lassnelheid
Messer Form

Gratis lasadvies

Geen idee welk gas voor uw proces het meest optimale is? Wij helpen uiteraard graag mee. Neem contact met ons op, onze lasexperts komen volledig vrijblijvend langs om een demo te geven. Dé manier om te tonen hoe u tijd, werk en geld kan besparen door het correcte gas te gebruiken.