Revised Application technology cooling in the Food & Beverages sector - Ice Cream

Cooling during ice cream production

Quick cooling for high quality products

MESSER SOLUTION

The products can be cooled with liquid gases, preferred gases being liquid nitrogen or liquid carbon dioxide. 

Advantages:

  • Lower energy costs
  • Easy to integrate into existing plant
  • Avoids ice and fog
  • No condensation on pipelines
  • Constant gas temperature

Revised Customer process cooling in the Food & Beverages sector - Ice Cream

Cooling of ice cream

Cryogenic gases cool down the mix temperature before the next processing step.

Contacteer ons

Contacteer ons

Wat kunnen we voor je doen

Formulier

Action form

Er is een fout opgetreden bij het verwerken van uw registratie. Controleer de ingevoerde informatie.
Mr.
Door te klikken accepteer ik het GDPR-beleid van de Messer Group. Deze overeenkomst kan te allen tijde worden herroepen

Contacteer ons

Contacteer ons

Wat kunnen we voor je doen

Formulier

Action form

Er is een fout opgetreden bij het verwerken van uw registratie. Controleer de ingevoerde informatie.
Mr.
Door te klikken accepteer ik het GDPR-beleid van de Messer Group. Deze overeenkomst kan te allen tijde worden herroepen